Retourneren & Ruilen

1. ZICHTTERMIJN & RETOURREGELS

Voor BAM-BOO bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf de dag ná aflevering. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen, tenzij anders vermeld.

Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Let op! U dient binnen 24 uur na ontvangst per e-mail kenbaar te maken welke artikelen u wilt omruilen

Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het retourneren. U kunt het artikel retourneren:

  • binnen de zichttermijn van 14 dagen

  • als het artikel compleet is

  • in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en BAM-BOO verpakking

  • aangetekend (handtekening voor ontvangst) via een verzender, bijvoorbeeld PostNL. Volgens de algemene voorwaarden van Thuiswinkel is dit niet verplicht, aangezien de verantwoordelijkheid van het verzenden bij u ligt. Echter is onze ervaring dat het beter is om een retourpakket aangetekend te versturen, aangezien bij PostNL (of andere verzenders) in een enkel geval een pakket kwijt kan raken. Wanneer u aangetekend verstuurt bent u verzekerd tegen het kwijtraken van pakketten en wordt een vergoeding uitgekeerd door PostNL wanneer het pakket toch onverhoopt kwijt raakt.

Sommige artikelen kunt u niet retourneren. Het gaat dan om:

  • Producten die op speciaal verzoek gemaakt zijn, zoals snijplanken met gegraveerde naam erin

  • Producten die op maat gemaakt zijn

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

 

2. STAPPENPLAN RETOURNEREN/RUILEN:

Om uw ruiling of retournering zo goed en spoedig mogelijk op te lossen vragen wij u om onderstaand stappenplan aan te houden;

Neem contact op via info@trentwood.nl geef aan of u het model wenst te ruilen, te repareren of dat u uw aankoopbedrag terug wenst te ontvangen. Een retour wordt echter altijd door de retourenafdeling beoordeeld om te kijken of het ook daadwerkelijk mogelijk is aan deze voorkeur te voldoen.

Wij adviseren u het pakket aangetekend (handtekening voor ontvangst) te verzenden i.v.m. kwijtraken of beschadigen.
Wanneer u uw pakket aangetekend terug stuurt naar ons, hoeft dit niet extra verzekerd.

BAM-BOO
Kieftsbeeklaan 1
7607 TA Almelo

De retourzendingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen en beoordeeld, u wordt op de hoogte gehouden van de status. Uw aankoopbedrag inclusief eventuele kosten voor de heenzending worden uiterlijk binnen 7 dagen aan u terug betaald.

  

4. RUILEN

Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. U retourneert uw oude bestelling binnen de zichttermijn en plaatst een nieuwe bestelling.

Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.

Join our mailing list

BAM-BOO

Telefoon: +31 (0) 85-2735157

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2020, Bam-Boo

gespecialiseerd in bamboe keukenaccessoires zoals: Bamboe bordjes voor kinderen en snijplanken. maar ook hebben we in ons assortiment papieren rietjes.