OVER BAM-BOO

"The dreams of today are the material of tomorrow"

BAM-BOO is een onderdeel van Trentwood B.V. gevestigd met een verkoopkantoor in Almelo ( NL ) 

Wij zijn  erg gecharmeerd van het natuur product bamboe. Alles is mogelijk met bamboe je kunt het zo gek niet verzinnen!  Bamboe is het nieuwe duurzame product.

Toen wij te horen kregen wat er allemaal mogelijk was met Bamboe zijn wij gaan zoeken naar mogelijkheden voor ons. daaruit is het bedrijf BAM-BOO ontstaan wij richten ons voornamelijk op keukengei hier valt te denken aan: Snijplanken, Serveerborden, Kinderborden, Bestek, rietjes etc. 

Door onze nauwe samenwerking met onze relatie in China kunnen wij u een waardige kwaliteit/prijsverhouding garanderen. 

Bamboe heeft vele voordelen:

 – Hygiënisch
Bamboe snijplanken hebben een hoge dichtheid in het oppervlak. Hierdoor ontstaat weinig of geen snijschade aan de plank. Dit heeft een groot voordeel uit hygiënisch oogpunt aangezien de meeste bacteriën zich in de groeven nestelen. Bamboe heeft van zichzelf een anti bacteriële werking wat inhoudt dat het bacteriën als het ware afstoot.


4 – Behoud van scherpe messen
Een bamboe snijplank is veel harder dan de meeste houten snijplanken. Toch zullen uw mooie messen scherp blijven. De messen worden namelijk nauwelijks bot door het snijden op een bamboe snijplank.


 

Join our mailing list

BAM-BOO

Telefoon: +31 (0) 85-2735157

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2020, Bam-Boo

gespecialiseerd in bamboe keukenaccessoires zoals: Bamboe bordjes voor kinderen en snijplanken. maar ook hebben we in ons assortiment papieren rietjes.